Startpagina RULA

Hoevetoerisme in de Leiestreek, met de zegen van priester Glorieux

Logeren en kamperen op een actieve vierkantshoeve… het rustieke landbouwbedrijf in het landelijke Sint-Denijs, deelgemeente van Zwevegem, heeft alle troeven om verder door te groeien tot dé vakantiestek in de streek. De familie Vanhemmens baat met veel passie, natuurlijke flair en authenticiteit de verschillende activiteiten uit: van vleesvee en akkerbouw over hoeveslagerij tot vakantiewoningen en camping… op de Hoeve Roden Duifhuize.

Als de streek rond Kortrijk al eens het ‘Texas van Vlaanderen’ wordt genoemd, dan is Sint-Denijs met enkele graden warmer ongetwijfeld het ‘Toscane van Kortrijk’.” Johan Vanhemmens zegt het misschien wat lachend, maar het duidt op de grote ondernemerszin die diep vanbinnen geworteld zit. Meer ondernemer, dan reguliere boer, dat is Johan Vanhemmens (57) altijd geweest.

Duiventil op binnenplaats

Wie de zijweg van de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in RULA

De juridische kant van een schadegeval in de landbouw

RULA De landbouwsector zit vol gevaren. Zowel letterlijk als figuurlijk loert het gevaar om elke hoek. Hoewel voorkomen beter is dan genezen, is een goede kennis van het aansprakelijkheidsrecht ook een belangrijke meerwaarde voor een bedrijfsleider in de landbouwsector.
Meer artikelen bekijken