Startpagina RULA

Samen een sterk (vrouwen)team

De Balenberg in het Vlaams-Brabantse Baal is erg gekend bij wielerliefhebbers. Het is immers de thuisstek van veldrijders Sven en Thibau Nys. Je zou er niet onmiddellijk een pluimveebedrijf verwachten. Ellen Vaneynde vormt er een ideale tandem met haar mama Marja Both.

De rush aan werkzaamheden is net voorbij wanneer ik het erf oprij. Ik tref de hoogzwangere Ellen (33) in de zetel. Ze kreeg verplichte rust opgelegd tot de derde dochter zich, begin mei, aandient. Amelia (2) doet haar middagdutje en plusdochter Malena (6) is nog op school. Even rust dus. Ellen heeft het er wat moeilijk mee dat ze hier nog enkele weken toe gedoemd is. “Maar het werken in de stal lukte niet meer, en weliswaar krijgt ons kindje prioriteit!” lacht Ellen. (n.v.d.r. Intussen beviel Ellen van een wolk van een dochter Camila)...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in RULA

De juridische kant van een schadegeval in de landbouw

RULA De landbouwsector zit vol gevaren. Zowel letterlijk als figuurlijk loert het gevaar om elke hoek. Hoewel voorkomen beter is dan genezen, is een goede kennis van het aansprakelijkheidsrecht ook een belangrijke meerwaarde voor een bedrijfsleider in de landbouwsector.
Meer artikelen bekijken