Startpagina Edito

Edito: Pano ontspoord of niet?

De Pano-reportage over ‘Boer zoekt toekomst’, die vorige week op VRT werd uitgezonden, lokte heel wat reacties uit. De stikstofcrisis werd amper uitgewerkt, maar Boerenbond werd volop afgebroken. Raakte deze reportage ontspoord van haar initieel doel? Of toch niet en is er een verborgen agenda...?

De stikstofcrisis is effectief aangehaald, maar al heel snel zijn de reportagemakers afgeweken richting Boerenbond. Het gros van de zendtijd werd besteed aan een aanval op deze organisatie. Of je dit wil doen als reportagemaker of niet, beslis je zelf, maar wees dan zo netjes om je onderwerp aan te passen aan de inhoud. Lieg niemand iets voor en bedrieg zeker niet de geïnterviewde boeren. De lading dekt hier niet de vlag ‘Boer zoekt toekomst’, vinden wij.

We begrijpen de kritiek uit de sector, die...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Edito

Edito: (H)eerlijk dichtbij, maar... voor de consument soms te veraf

Edito Tijdens de ‘Week van de Korte Keten’ – dit jaar van 18 tot 26 mei – zetten weer heel wat producenten hun aanbod aan (h)eerlijke producten extra in de kijker. Verser kunnen de producten niet op je bord belanden, maar toch raakt die consument niet altijd meer op het boerenerf.
Meer artikelen bekijken