Konijnenbouten met kersen- en pruimensausje en knapperige sla
Konijn is een magere vleessoort met veel omega 3-vetzuren en ijzer en wordt slechts matig verbruikt bij ons. Nochtans is konijn erg veelzijdig in toepassingen: van klassiek tot modern, van oer-Vlaams tot exotisch, van basiskeuken tot complexe gerechten, van alledaags tot feestelijk. Wil je graag konijnenbouten klaarmaken die net wat anders zijn, probeer dan zeker dit recept eens! Voor 4 personen heb je 90 minuten nodig om het te bereiden.

Ingrediënten
4 konijnenbouten
1 el cayennepeper
peper en zout
50 g bloem
20 g boter
1ui, in plakjes gesneden
1 kl verse tijm + extra takje
2 blaadjes laurier
kroketjes...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement