Startpagina Voor ons gezin

Steak-friet en herfstsalade met choronsaus

Steak-friet, Belgischer kan het niet. Maak je deze klassieker in de herfst klaar, dan geniet je ook nog eens van heerlijke herfstsalade van pompoen, pastinaak en champignons. Je hebt een uur en een kwartier nodig om het aan 4 personen voor te schotelen.

Ingrediënten

4 steaks

2 pastinaken

2 rode uien

250 g pompoenblokjes (zonder schil)

150 g champignons

2 el fijngehakte peterselie

1 el honing

2 el witte wijnazijn

6 frietaardappelen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Boekbespreking: De Damiaanhoeve

Actueel Lezer Bernadette Jonckheere is getroffen door het nieuwste boek van Chris De Stoop. Het is opnieuw een boek over onteigeningen en de teloorgang van het platteland, maar ook over een onopgeloste moord...
Meer artikelen bekijken