Startpagina Voor ons gezin

Grote ronde suisse met appel

Suisse of rozijnenkoeken, over de naam kan gediscussieerd worden. Waar geen twijfel over bestaat, is dat ze heerlijk zijn. Met dit recept kan je als een echte patissier je eigen rozijnenkoeken maken. Je hebt wel zowat 160 minuten nodig om het te kunnen voorschotelen aan vier personen.

Wat heb je nodig?

25 g boter

300 g bloem

10 g verse gist

1 ei

1 dl lauwe melk

2 el honing

snuf zout

3 el zonnebloemolie

50 g kandijsuiker + 1 el

2 tl...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Boekbespreking: De Damiaanhoeve

Actueel Lezer Bernadette Jonckheere is getroffen door het nieuwste boek van Chris De Stoop. Het is opnieuw een boek over onteigeningen en de teloorgang van het platteland, maar ook over een onopgeloste moord...
Meer artikelen bekijken