Belg heeft in en na coronacrisis meer honger naar lokale en faire producten
Meer en meer Belgen kiezen tijdens de coronacrisis voor duurzaam voedsel en geven aan dat ook nadien te zullen blijven doen. Dat blijkt uit onderzoek dat Fairtrade Belgium uitvoerde bij 1.000 Belgen, in samenwerking met onderzoeksbureau Dynata. De voorkeur voor lokale producten is tijdens de coronacrisis gestegen met 42 procent, voor Fairtrade-producten gaat het om een toename van 23 procent.

Meer en meer Belgen kiezen tijdens de coronacrisis voor duurzaam voedsel en geven aan dat ook nadien te zullen blijven doen. Dat blijkt uit onderzoek dat Fairtrade Belgium uitvoerde bij 1.000 Belgen, in samenwerking met onderzoeksbureau Dynata. De voorkeur voor lokale producten is tijdens de coronacrisis gestegen met 42 procent, voor Fairtrade-producten gaat het om een toename van 23 procent.
Duurzame voeding
Bijna de...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement