Startpagina Varkens

Filip Bonte en Els Vermeulen: ‘Laat je goed omringen zodat je meer een eigen koers kan bepalen’

Elke crisis heeft ook een positieve kant: je eigen bedrijfscultuur onder de loep nemen en andere keuzes maken. Het legde Els Vermeulen en Filip Bonte, varkenshouders en akkerboer, geen windeieren. “En daar plukken we nu met de uitstekende biggen- en varkensprijzen nog meer en beter de vruchten van.”

In Schore bij badplaats Middelkerke leven, werken en genieten Filip Bonte en Els Vermeulen. De nadruk op hun gemengd landbouwbedrijf ligt op de familiale varkenshouderij. Filip was voorbestemd om te gaan boeren, Els bijlange niet. Tot de liefde hen voor het leven verbond en keuzes werden gemaakt. Voor elkaar, én voor zeugen en biggen.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Varkens

Jonge varkenshouders en afnemer hebben elkaar gevonden

Varkens De broers Reinard, Tijl en Gerard De Roover hebben met hun ouders in Temse de varkenstak van hun boerderij verbreed met een eigen uitsnijderij en een groothandel in varkensvlees. Een van hun bekendste klanten is chef Wim Ballieu van Balls & Glory, het restaurantconcept rond gevulde gehaktballen. Landbouwleven ging langs in Temse voor een dubbelinterview.
Meer artikelen bekijken