Startpagina Varkens

Hoe ga jij om met PRRS op jouw bedrijf?

Net als elk varkensbedrijf is elke veehouder uniek. De aanpak van PRRS kan je dus maar beter aanpassen aan jouw bedrijfssituatie, maar ook aan de manier waarop je zelf het liefst werkt. Zicht krijgen op jouw eigen voorkeuren en manier van werken, kan helpen om de sterke en zwakke punten te identificeren.

Op basis van die persoonlijke informatie kun je vervolgens aan de slag. De PRRS-enquête helpt je te ontdekken wat voor type PRRS-manager jij bent. Na het invullen krijg je tips op maat om je acties nog beter te laten aansluiten bij de behoeften van je bedrijf.

Perfect team

Een varkenshouder en zijn echtgenote die samen al vele jaren met succes een gesloten varkensbedrijf uitbaten, vulden de enquête in. We spraken met...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Varkens

Jonge varkenshouders en afnemer hebben elkaar gevonden

Varkens De broers Reinard, Tijl en Gerard De Roover hebben met hun ouders in Temse de varkenstak van hun boerderij verbreed met een eigen uitsnijderij en een groothandel in varkensvlees. Een van hun bekendste klanten is chef Wim Ballieu van Balls & Glory, het restaurantconcept rond gevulde gehaktballen. Landbouwleven ging langs in Temse voor een dubbelinterview.
Meer artikelen bekijken