Startpagina Archief

Gelukkig dier in weide = eerlijk vlees op bord

Op Het Elsthof gaat veel aandacht naar duurzaamheid: diervriendelijkheid, aangepast stalklimaat, uitgebalanceerd voeder, vleesverwerking en verpakking in de hoevewinkel. “Duurzaam, eerlijk, natuurlijk, puur... het zijn allemaal begrippen die in onze bedrijfsvoering van toepassing zijn en centraal staan. Geluk in de weide is geluk op het bord, daar gaan we vanuit en dat passen we ook dagelijks toe. Of dat nu in de weide, in de stal of in de beenhouwerij is.”

Het is maar een van de redenen waarom Piet en Elien een jaar geleden zijn begonnen met de hoevewinkel (via...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Eén op de 3 voedingsbedrijven in gevarenzone

Economie De vorige 2 jaren zullen niet snel vergeten worden. Zowel de coronapandemie als de oorlog in Oekraïne hebben hun sporen nagelaten in onze economie. Ook de voedingssector is getroffen. De loonindexering in januari komt eraan, en energieprijzen blijven op een zeer hoog niveau. Het vergt samenwerking en kracht om een volgende crisis te doorstaan.
Voir plus d'articles
Meest gelezen