Startpagina Archief

Garnalen-

cocktail met

appel en selderij

Het is een ultieme klassieker tijdens de feestdagen: de garnalencocktail. Ook op een doordeweekse dag scoor je met dit eenvoudige gerechtje. Na 25 minuten is dit voorgerechtje klaar voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

300 g grijze garnalen

1 appel (greenstar)

2 stengels witte selder

1 rode ui

4 eieren

kropsla

2 takjes dille

Voor het sausje:

4 el mayonaise

1 kl tomatenpuree

0,50 tl cayennepeper

2 el tomatenketchup

1 tl citroensap

1 kl cognac

peper

zout

Hoe bereid je het?

Spoel de selderij en snijd in fijne schijfjes. Snijd de appel in dunne schijfjes en besprenkel met enkele druppels citroensap.

Pel en snijd de rode ui in...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voedermaatregelen verminderen klimaatimpact van melkvee

Veeteelt Veeteelt heeft een impact op klimaatverandering via de uitstoot van broeikasgassen zoals methaan. De rundveesector moet methaan reduceren zoals vastgelegd in het Convenant Enterische Emissie Rundvee (CEER). De uitvoering van dat convenant wordt dit jaar geëvalueerd.
Voir plus d'articles
Meest gelezen