Startpagina Archief

Crumble met havermout

en braambessen

Een crumble is helemaal niet moeilijk om te maken. Met dit recept smullen 4 personen na een bereiding van 50 minuten van eentje met havermout en braambessen.

Wat heb je nodig?

Voor de crumble:

120 g boter

50 g havermoutvlokken

50 g amandelschilfers

70 g bloem

80 g rietsuiker

kaneelpoeder

Voor het fruit:

500 g braambessen

2 el maïszetmeel

2 el gembersiroop (of 2 el gimber met 2 el honing)

Hoe bereid je het?

Maak eerst de crumble:

Snijd de boter in kleine blokjes. Meng de havermoutvlokken, amandelschilfers, bloem, rietsuiker en kaneel. Kneed er met je vingers de boter door, zorg ervoor dat het een...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voedermaatregelen verminderen klimaatimpact van melkvee

Veeteelt Veeteelt heeft een impact op klimaatverandering via de uitstoot van broeikasgassen zoals methaan. De rundveesector moet methaan reduceren zoals vastgelegd in het Convenant Enterische Emissie Rundvee (CEER). De uitvoering van dat convenant wordt dit jaar geëvalueerd.
Voir plus d'articles
Meest gelezen