Dit gerecht is extra smaakvol door de vulling van spinazie, geitenkaas en kruiden.
Na een bereiding van 90 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?
1 kg uitgebeende lamszadel
250 g spinazie
1 ui
150 g Vlaamse geitenkaas
2 teentjes knoflook
3 el pijnboompitten
1,50 tl sumak
olijfolie
peper
zout
Voor de dressing:
0,50 komkommer
150 ml yoghurt
1 bosje munt
1 el honing
1 limoen (sap en schil)
citroensap
Hoe bereid je het?
Maak het vlees:
Versnipper de ui en de knoflook.
Was de spinazie. Fruit de ui en knoflook 5 minuten in een pan met een scheutje...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement