Startpagina Archief

Kippensoep

Maak je graag eens kippensoep die net dat tikkeltje anders is? Werk de kommetjes dan eens af met zelfgemaakte groene pesto voor een heerlijk extraatje.Je hebt een uur en een kwartier nodig om deze lekkere soep aan 4 personen te kunnen voorschotelen.

Ingrediënten

4 kippenbouten

1,5 l groentebouillon

2 stengels prei

2 wortelen

300 g witte bonen

4 sneetjes volkorenbrood

handvol krulpeterselie

30 g walnoten

1 teentje knoflook

2 el citroensap

olijfolie

peper

Recept

Was de prei en snijd in ringen en de wortelen in plakjes.

Bak ze samen kort in wat olijfolie. Voeg de kippenbouten toe en schenk er de bouillon bij. Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat op een zacht vuur 45 minuten sudderen.

Haal de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voedermaatregelen verminderen klimaatimpact van melkvee

Veeteelt Veeteelt heeft een impact op klimaatverandering via de uitstoot van broeikasgassen zoals methaan. De rundveesector moet methaan reduceren zoals vastgelegd in het Convenant Enterische Emissie Rundvee (CEER). De uitvoering van dat convenant wordt dit jaar geëvalueerd.
Voir plus d'articles
Meest gelezen