Startpagina Voor ons gezin

Knolseldersoep met croutons en garnalen

Niets zo lekker dan een kom dampende soep op een koude winterdag! Voor dit recept werk je de knolseldersoep af met grijze garnalen voor een op-en-top Belgisch gerecht. Je hebt ongeveer 45 minuten nodig om deze heerlijke soep voor te kunnen schotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

1 knolselder

1 grote bloemige aardappel

1 ui

3 teentjes knoflook

2 el fijngesnipperde bieslook

2 sneetjes oud brood

1,2 l groentebouillon

1 takje rozemarijn

200 ml lichte...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Flammkuchen met savooikool, prei, erwtjes en pesto

Voor ons gezin Geef de klassieke flammkuchen een verrassende, vegetarische upgrade met savooikool, prei, erwtjes en een vleugje pesto van waterkers. Perfect als lunch, diner of als originele borrelsnack die in de smaak valt bij iedereen! Na 40 minuten koken is dit gerecht klaar voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken