Startpagina Voor ons gezin

Brochette van wijting en roodbaars met een groene pastasalade

VLAM (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing) riep wijting uit tot vis van het jaar 2019. Dit hoofdgerecht voor vier personen laat je kennismaken met dit lekker alternatief voor kabeljauw. Ideaal voor op de winterbarbacue! Op 40 minuten maak je er gegarandeerd iets lekkers van.

Ingrediënten

400 g wijtingfilet

400 g roodbaars

12 plakjes ontbijtspek

1 grote zoete ui...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wil jij schitteren op de Boer(inn)enkalender 2026?

Actueel Boeren op een Kruispunt (BoeK) brengt ook volgend jaar zowel een boeren- als een boerinnenkalender uit. De organisatie zoekt nog enkele trotse boer(inn)en die de kalender van 2026 willen sieren. Waag je kans! Aanmelden kan tot 30 april.
Meer artikelen bekijken