Startpagina Voor ons gezin

Navarin van konijn met geroosterde pastinaak en rozemarijn

Een hoofdgerecht voor vier personen. Zoals je vorige maand in de week van het konijn kon ontdekken, kan je met de sympathieke langoor alle kanten op in de keuken. Geen konijn met pruimen hier, maar met heerlijke pastinaak.

Wat heb je nodig?

 -1 konijn in stukken versneden

 -4 tomaten, gepeld, de zaadlijsten verwijderd en in grove stukken gesneden

 -2 uien, fijngesneden

 -2 wortels, in fijne schijfjes gesneden

 -150 g fijne boontjes...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Boekbespreking: De Damiaanhoeve

Actueel Lezer Bernadette Jonckheere is getroffen door het nieuwste boek van Chris De Stoop. Het is opnieuw een boek over onteigeningen en de teloorgang van het platteland, maar ook over een onopgeloste moord...
Meer artikelen bekijken