Proefkeuken in Roeselare neemt proces voor bereiding van voeding in een grootkeuken onder de loep
Voor het voeren van representatief onderzoek is geschikte pilootinfrastructuur essentieel. In Roeselare investeerde Nutrition Health Care System in een FR&D Hall (Food Research & Development). De totaalinvestering van de proefkeuken bedraagt ruim 300.000 euro.

Deze proefkeuken is de eerste van een serie pilootinfrastructuur ten dienste van voedingsbedrijven, grootkeukens, maaltijdbereiders en zorg- en gezondheidsactoren. Het betekent een interessante aanvulling en versterking naast al bestaande pilootapparatuur, zoals die in de Food Pilot van ILVO.
De FR&D hall zal toegankelijk zijn voor iedereen die onderzoek wil doen naar de kwaliteit van maaltijdcomponenten of volledige maaltijden bereid in een grootkeuken.
...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement