Startpagina Archief

Hartige kaastaart

Een zelfgemaakte gebakken kaastaart, daar kan niets tegenop! Met dit recept geniet je van een lekker stukje hartige cheesecake, ideaal voor een originele lunch of avondmaal. Na een bereiding van 75 minuten kunnen 4 lekkerbekken hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

1 vel bladerdeeg

150 g Père Joseph

150 g Passendale

200 ml room

375 ml melk

3 eieren

40 g bloem

peper

zout

nootmuskaat

3 el bieslook

Hoe bereid je het?

Neem een bakvorm en vet die goed in. Rol het bladerdeeg uit en snijd het af in de gewenste maat. Leg het in de bakvorm en prik kleine gaatjes in de bodem.

Snijd een stuk Père Joseph in fijne stukjes. Doe hetzelfde met een stuk Passendale.

Zet de melk samen met de bloem op het vuur. Roer door elkaar tot...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voedermaatregelen verminderen klimaatimpact van melkvee

Veeteelt Veeteelt heeft een impact op klimaatverandering via de uitstoot van broeikasgassen zoals methaan. De rundveesector moet methaan reduceren zoals vastgelegd in het Convenant Enterische Emissie Rundvee (CEER). De uitvoering van dat convenant wordt dit jaar geëvalueerd.
Voir plus d'articles
Meest gelezen