Startpagina Archief

Gehaktballetjes

in gelepaprikasaus

Ben je fan van paprika? Probeer dan eens deze balletjes in paprikasaus. Het is een upgrade voor je klassieke balletjes in saus en overheerlijk. na een bereiding van 45 minuten kun je dit voorschotelen aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor de balletjes

500 g gemengd gehakt

1 ei

2 el peterselie (fijngehakt)

2 el paneermeel

1 preiwit

3 el amandelschilfers

Voor de paprikasaus:

1 sjalot

3 gele paprika's

1 blokje groentebouillon

100 ml water

4 el room

Hoe bereid je het?

Snijd de gele paprika in blokjes en snipper de sjalot fijn. Fruit de sjalot in wat olijfolie en voeg de paprikastukjes toe, roerbak de paprika’s glazig.

Verkruimel er het bouillonblokje over en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voedermaatregelen verminderen klimaatimpact van melkvee

Veeteelt Veeteelt heeft een impact op klimaatverandering via de uitstoot van broeikasgassen zoals methaan. De rundveesector moet methaan reduceren zoals vastgelegd in het Convenant Enterische Emissie Rundvee (CEER). De uitvoering van dat convenant wordt dit jaar geëvalueerd.
Voir plus d'articles
Meest gelezen