Startpagina Archief

Salade met gegrilde asperges

Geef je asperges nog meer smaak door ze kort te grillen. Zo smaken ze heerlijk in combinatie met veldsla en rucola. Na 35 minuutjes kunnen 4 personen hiervan smullen.

Wat heb je nodig?

600 g witte asperges

1 teentje knoflook

1 bosje veldsla

100 g rucola

60 g amandelschilfers

Voor de dressing

10 takjes bieslook

100 g yoghurt

2 el mayonaise

1 kl grove mosterd

0,50 citroen

peper

zout

Hoe ga je te werk?

Kook de asperges:

Schil de asperges en verwijder het onderste harde deel.

Breng een grote pot gezouten water aan de kook en voeg de asperges toe. Laat 1 minuut meekoken, zet de pan van het vuur en laat 10...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen