Startpagina Archief

Afzet aan slagerijen en restaurants

De producten van Hof van Ossel worden geleverd aan ruim 50 slagerijen en 8 restaurants in heel België. Daarnaast gaat een deel van het vlees naar de groothandel. Aanvankelijk kon Meysmans maar een deel van het vlees dat van de runderen kwam als Wagyu verkopen. Nu is dit vrijwel het hele dier. Zelf beginnen met een hoevewinkel wil eigenaar Filip Meysmans voorlopig niet.

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voedermaatregelen verminderen klimaatimpact van melkvee

Veeteelt Veeteelt heeft een impact op klimaatverandering via de uitstoot van broeikasgassen zoals methaan. De rundveesector moet methaan reduceren zoals vastgelegd in het Convenant Enterische Emissie Rundvee (CEER). De uitvoering van dat convenant wordt dit jaar geëvalueerd.
Voir plus d'articles
Meest gelezen