Startpagina Archief

FoodFest maakt met pop-up ‘Deli’ brug tussen boer en sterrenchef

Op 5 juni opende in Antwerpen Zuid de nieuwe pop-up Deli. Dit is een uniek maar tijdelijk concept waarbij de consument 8 weken lang kan proeven van Belgische producten en

afhaalgerechten, gemaakt met lokale producten.

#Boerentrots steunt dit initiatief.

In het toeristische Antwerpen Zuid is het fijn vertoeven tussen alle restaurantjes en hippe cafeetjes. Althans toch voor de coronacrisis. Vrijdag 5 juni opende er ook de nieuwe pop-up ‘Deli’, een initiatief van Sergio Herman en Syrco Bakker. Door de coronacrisis moesten ze hun restaurants tijdelijk sluiten en kon het culinaire evenement...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voedermaatregelen verminderen klimaatimpact van melkvee

Veeteelt Veeteelt heeft een impact op klimaatverandering via de uitstoot van broeikasgassen zoals methaan. De rundveesector moet methaan reduceren zoals vastgelegd in het Convenant Enterische Emissie Rundvee (CEER). De uitvoering van dat convenant wordt dit jaar geëvalueerd.
Voir plus d'articles
Meest gelezen