Limburgse horecazaken ontmoeten lokale landbouwers
Elk restaurant wil smaakvolle en verse producten op de kaart zetten. Toch zoekt men het vaak nog te ver. Horeca Vorming, Puur Limburg en de provincie Limburg willen de horeca stimuleren om bewust te kiezen voor lokale producten. Hierom nodigden ze vorige maand medewerkers uit de horeca uit om gedreven Limburgse land- en tuinbouwers die eerlijke, originele en streekgebonden topproducten brengen te ontdekken.

Op het programma voor de horecamensen stond een bezoek aan de biologische groententuinen, serres en zelfoogsttuin van De Wroeter in Hasselt, Kaasmakerij Karditsel en geitenboerderij ’t Goerenhof in Lummen, Distillerie ’t Stookkot in Stevoort, Beenhouwerij Martenshoeve in Alken, Wijndomein Hoenshof in Borgloon en Brouwerij Jessenhofke in Hasselt.
De korte keten
Producten aankopen via de zogenaamde ‘korte keten’...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement