Startpagina Meest recent

Aardappelwedges met frisse dip

Zijn het frietjes? Zijn het gebakken patatjes? U heeft ze vast al gezien: aardappelwedges zijn niet meer weg te denken uit hippe bistro’s. In een mum van tijd maakt u ze zelf, inclusief heerlijke dipsaus.

Wat heb je nodig?

500 g vastkokende aardappelen

olijfolie

peper & zout

80 g gemalen oude harde kaas

Voor de dip:

2 el verse mayonaise

1 à 2 el zure room

1/2 kl gerookt...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Meest recent

Als een leven met paarden uitnodigt tot zelfvoorziening

Paarden De inspiratie voor dit artikel kwam er dankzij de BBC, de Britse openbare omroep. Het programma ‘Escape to the country’ brengt dagelijks een boeiende inkijk in het leven van mensen die uitwijken naar het platteland om er te leven met dieren, te genieten van rust en ruimte en om dit te combineren met enige zelfvoorziening.
Meer artikelen bekijken