Boerenbond serveert lokaal lekkers op Rock Werchter
Vanmorgen zwaaiden de deuren van Rock Werchter opnieuw open. Het grootste muziekfestival van België staat garant voor een unieke festivalbelevenis, een line-up van wereldklasse én heerlijke festival food. Net als de voorbije jaren trekt het festival resoluut de kaart van lokaal lekkers in De Smaakfabriek. In samenwerking met Boerenbond stelt kok Loïc Van Impe de beste gerechten samen met ingrediënten recht van bij de boer.

Rock Werchter zet ook dit jaar verdere stappen in een duurzamere festivalorganisatie. Zo zetten ze bijvoorbeeld in op groene mobiliteit en meer herbruikbare energie en stellen ze lokale alternatieven voor aan artiesten met speciale wensen op hun rider.
Farm to festival
In pop-upkeuken De Smaakfabriek serveert chef-kok Loïc Van Impe toegankelijke farm to festival-gerechten, met ingrediënten recht van...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement