Startpagina Voor ons gezin

Torentje van carpaccio, ricotta en courgette

Ben je nog op zoek naar een fris aperitiefhapje? Dan is dit het ideale recept. De frisse smaken van de carpaccio en courgette, gecombineerd met de hartige en warme aroma's van de ricotta brengen je in zalige sferen. Na een bereiding van 40 minuten kunnen 4 personen dit verorberen.

Wat heb je nodig?

0,50 courgette

1 bosje basilicum

1 teentje knoflook

1 vel kruimeldeeg

2 plakjes rundscarpaccio

80 g ricotta van Berloumi

4 half zongedroogde tomaten

20 g Brokkeloud Roeselare

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Rijsttaart met slagroom, banaan en gezouten karamel

Voor ons gezin Deze rijsttaart met slagroom, banaan en gezouten karamel is een upgrade op de klassieke favoriet. Wat van deze taart een 2.0-versie maakt? De heerlijke topping die niemand kan weerstaan! Het is een verrassend lekkere heruitvinding van een geliefde klassieker. Om het voor 6 personen te bereiden , moet je rekenen op zo’n 70 minuten.
Meer artikelen bekijken