Hoeve Schiefelbusch: “Hier tonen we stadsmensen wat landbouw is”
Wat in de jaren tachtig begon als een bescheiden pluimveehouderij met een hoevewinkel in de garage, groeide uit tot een heus belevingscomplex. Minstens zes verschillende soorten productiedieren, een winkel met 200 eigen producten, vakantiewoningen en een restaurant bieden tijdens het hoogseizoen werk aan 27 mensen.

Albert en Helga Trimborn uit Lohmar in het Duitse Rijngebied startten in de jaren tachtig met pluimvee op hoeve Schiefelbusch. Zeggen dat ze vandaag hun activiteiten sterk hebben uitgebreid, zou een understatement zijn. Van aardappel tot aardbei, van varken tot vakantiewoning en van zelfgemaakte cake met koffie tot zakelijke coaching: op Schiefelbusch vind je het allemaal.
Eigen ‘supermarkt’
Die...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement