Startpagina Bedrijfsnieuws

Multi-Track lanceert app voor registratie kunstmestregister

Multi-Track heeft een gebruiksvriendelijke oplossing geïntroduceerd voor landbouwers in de vorm van de Multi-Track Kunstmestregister App.

Leestijd : 1 min

De toepassing heeft tot doel om landbouwers op een eenvoudige, duidelijke en gebruiksvriendelijke manier hun kunstmestgebruik en -transacties te laten registreren.

Er is een automatische synchronisatie met het kunstmestregister van de Vlaamse Landmaatschappij (VLM). De applicatie is gemakkelijk en snel te gebruiken, en is toegankelijk op zowel mobiele apparaten (smartphones en tablets) als desktopcomputers. De toepassing biedt een duidelijk overzicht van alle geregistreerde kunstmestgebruik en -transacties, net als gedetailleerde informatie over de gebruikte meststoffen, landbouwgronden en betrokken partijen.

Visueel gezien is er een interactieve kaartweergave van alle landbouw-gronden en een duidelijke weergave van het actuele kunstmestgebruik ten opzichte van het toegelaten maximale kunstmestgebruik per perceel. De Multi-Track Kunstmestregister App stelt landbouwers in staat om gebruik en transacties vanaf elke locatie te registreren, waardoor tijd wordt bespaard en de efficiëntie wordt verhoogd.

Landbouwers kunnen de Kunstmestregister app bestellen en activeren via de website www.kunstmestregister.be.

Multi-Track

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken