Startpagina Bedrijfsnieuws

Joskin-DistriTech toont Tsjechische Bednar

Joskin-DistriTech werd zo’n 2 jaar terug benaderd door het Tsjechische Bednar om hun machines in België in te voeren en te verdelen. Midden februari werden de fabrikant en zijn productielocatie aan de vakpers voorgesteld.

Bij Joskin zagen ze daadwerkelijk mogelijkheden om Bednar aan het gamma van DistriTech toe te voegen. Zij kregen ondertussen het importeurschap voor de Benelux. Net als de andere merken in de portefeuille van DistriTech, verloopt de verdeling van Bednar via een dealernetwerk. Vorig jaar werd via een demotour het aanbod al bij ons gedemonstreerd. Stapsgewijs wordt gewerkt aan de uitbouw van de verdeling van Bednar. Dit bedrijf produceert machines voor bodembewerking, zaaien, mechanische onkruidbestrijding en mulchen. Hun aanbod wordt...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Beyond Meat ziet vraag flink afnemen

Veeteelt De Amerikaanse fabrikant van vleesvervangers Beyond Meat heeft een flinke daling in de vraag naar zijn producten gezien in het eerste kwartaal van dit jaar. De verkopen gingen met 18 % omlaag tot 75,6 miljoen dollar (70,4 miljoen euro).
Meer artikelen bekijken