Startpagina Mechanisatie

Teams zoeken en vinden vermogen

De Tractorpulling in Zele is al 25 jaar een fenomeen voor echte krachtpatsers. Alsmaar stevigere en grotere tractors en trucks slepen een gewicht zo ver mogelijk mee. Het is het grootste evenement in zijn klasse in België, en het ziet er niet naar uit dat de populariteit daalt. Organisator Dirk Heirman is tevreden over de voorbije editie en blikt met ons terug.

A ls je niet weet waar je moet zijn, moet je gewoon op het geluid afgaan. Want daar staat Tractorpulling Zele wel om bekend: luid ronkende en trekkende tractoren die het publiek voorzien van een sterk staaltje krachttrekkunst. Gewapend met een set oordopjes - zonder begeven je oren het - kan je het best van het evenement genieten. Dit jaar vond de 25e editie plaats. Organisator Dirk Heirman was er van in het begin bij en zag de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken