Startpagina Mechanisatie

Nieuwe machines in de spotlights op de beurs van Libramont

Voor de editie 2019 selecteerde de Commissie ‘Machines en Producten’ van de beurs van Libramont opnieuw een reeks nieuwe machines die tijdens de vier dagen van de beurs in de Grote Ring voorgesteld zijn. In totaal ging het om 16 machines, die werden becommentarieerd door Gaëtan Dubois, voorzitter van het selectiecomité en technisch raadgever. Deze week stellen we de eerste 8 machines voor.

Machines voor tuin & park stonden dit jaar speciaal in de belangstelling, met in totaal drie belangrijke innovaties. We beginnen daarom ons overzicht van de nieuwigheden met deze drie innovatieve machines.

Automower AWD (Husqvarna)

De Automower 435 X AWD is de eerste maairobot met vier aangedreven wielen. Hij werd speciaal ontwikkeld voor moeilijke terreinen. Hij is in staat om gegolfde terreinen te maaien met...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken