Startpagina Bedrijfsnieuws

Vernieuwde en overzichtelijke Isobusbesturing voor Bogballe

Bogballe brengt een nieuwe en overzichtelijke touchoplossing voor Isobus-strooiers.

Leestijd : 2 min

De vernieuwde Isobus VT lay-out heeft de bediening van de Bogballe kunstmeststrooier eenvoudiger, overzichtelijker, mooier en daardoor gebruiksvriendelijker gemaakt. Met deze nieuwe ontwikkeling heeft Bogballe een toepassing gemaakt, waarbij alle belangrijke gegevens direct via het display kunnen worden bediend en ingevoerd.

Snel en eenvoudig

De nieuwe VT lay-out is vergelijkbaar met de Totz-computer. De knoppen met symbolen komen overeen met de Totz. De essentiële functies zijn gemarkeerd met een kader. Al deze parameters kunnen direct worden geselecteerd en bewerkt door erop te klikken. De 4 functiesymbolen kunnen ook direct worden geselecteerd, waardoor het niet meer nodig is om door menustructuren te gaan.

Daardoor is een overzichtelijke bediening mogelijk, worden onjuistheden verminderd en is de bediening eenvoudiger en duidelijker. Het nieuwe dynamische kopakkerstrooisysteem voor werkbreedtes van 27- 42 m is ook een onderdeel van deze software.

Talrijke voordelen

De voordelen van de nieuwe Isobus- toepassing zijn: eenvoudige en intuïtieve bediening, gebruikersinterface met aanraakbediening, directe toegang tot alle hoofdfuncties en een gelijkenis tussen de gebruikersinterface van Isobus en Calibrator Totz.

Met taakkaarten werkt de strooier de ingegeven taakkaart af (betere samenwerking met Isobus). Voor zowel Isobus als Naviapp is de timestamp- functie beschikbaar gekomen. Timestamp is een samenvatting van belangrijke data voor de werking van de strooier (locatie, snelheid, pto-toerental, strooihoek, strooimodus, secties).

Bogballe is samen met 250 andere fabrikanten van landbouwmachines en tractoren lid van de onafhankelijke organisatie AEF. De organisatie werkt aan het garanderen en verbeteren van de compatibiliteit tussen tractor- en landbouwmachinefabrikanten met betrekking tot Isobus-systemen. Een AEF-certificering zorgt voor een probleemloze aansluiting op het Isobus-systeem van de tractor.

Homburg Belgium

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Milcobel kondigt reorganisatie aan

Bedrijfsnieuws Op een Bijzondere Ondernemingsraad kondigde zuivelcoöperatie Milcobel de intentie aan om haar organisatie de komende maanden te hervormen om het bedrijf efficiënter en weerbaarder te maken voor de toekomst.
Meer artikelen bekijken