Startpagina Mechanisatie

Alles draait rond beleving tijdens de Werktuigendagen

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 is Oudenaarde opnieuw het middelpunt van de Vlaamse landbouwwereld. Naast de expresweg N60 in Heurne vindt dan de 33ste editie van de Werktuigendagen plaats. “Met bijna 200 exposanten en rond de 70.000 bezoekers die verwacht worden is dit evenement een niet te missen afspraak voor iedereen die affiniteit heeft met landbouw”, zo stelt beursvoorzitter Georges Van Keerberghen. “We gaan opnieuw uit van het vertrouwde concept, maar leggen enkele frisse accenten”.

Voor diegenen die de Werktuigendagen niet kennen, gaf event manager Gunther De Mey ons beknopte informatie mee. Het gaat om een tweejaarlijkse vakbeurs voor de landbouwmechanisatie. Het is geen statische tentoonstelling, maar het evenement tracht zich te onderscheiden van andere beurzen via demonstraties. Alles draait rond beleving.

De Werktuigendagen zijn de voorbije halve eeuw uitgegroeid tot een begrip in de landbouwwereld. Dit heeft alles te maken met het karakter van dit evenement dat de land-...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken