Startpagina Mechanisatie

Nederland was weer toe aan een beurs

In Nederland vond van 14 tot en met 17 september de gecombineerde beurs AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland plaats. Hier waren niet alleen de nieuwste machines voor de landbouw te zien, maar ook machines voor de groensector. Dat maakte een bezoek aan de beurs nog meer de moeite waard, zo vonden maar liefst 55.000 bezoekers.

Met de LandbouwRAI in Amsterdam kende Nederland in het verleden een grote nationale landbouwmechanisatiebeurs. De bereikbaarheid was echter niet optimaal en de kosten rezen de pan uit. Uiteindelijk besloot Fedecom – de brancheorganisatie van fabrikanten, importeurs en dealers in landbouwtechniek – om zelf een mechanisatiebeurs te organiseren en dat leidde in 2010 tot de eerste AgroTechniek Holland (ATH). Fedecom bracht de organisatie onder bij een dochter, Fedecom Fairs. Als locatie koos de organisatie voor de terreinen van Walibi Flevo in...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken