Startpagina Mechanisatie

6x zilver op Agribex 2021

Om de 2 jaar reikt de Agribex landbouwbeurs gouden en zilveren aren, hoeven en buxussen uit voor bedrijven die zich onderscheiden met innovaties in hun domein, respectievelijk de akkerbouw, veehouderij of groenvoorziening. Dit jaar leverde dat 6 zilveren onderscheidingen op.

Opvallend is dat er dit jaar geen goud is uitgereikt. Dat wordt door event-coördinator Alain Vander Cruys, eventcoördinator bij Fedagrim de organisator van Agribex, verklaard door het feit dat de Duitse landbouwbeurs Agritechnica dit jaar niet plaats heeft in november, maar is uitgesteld tot februari 2022. Traditioneel is Agritechnica de motor voor innovatie in de landbouwmechanisatie, zeker in de akkerbouwsector. Bijkomend kent Agribex omwille van de coronapandemie en drukke beursagenda iets minder ingeschreven exposanten, dus ook minder...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken