Startpagina Vleesvee

Colruyt Group start samenwerking met drie producentenorganisaties van rundveehouders

Door zijn samenwerking met drie producentenorganisaties (PO) van veehouders neemt Colruyt Group opnieuw een initiatief dat zijn toeleveringsketens korter moet maken.

De producentenorganisaties Vlaams Hoeverund, En direct de mon élevage en Les Saveurs d’Ardenne werken samen met familiebedrijven die elke week een bepaald aantal dieren zullen leveren aan Colruyt Group. Door deze innovatieve partnerschappen willen we meer transparantie in de sector brengen, op de kwaliteit en de duurzaamheid van de producten werken en van elkaar leren. Als laatste schakel in de keten wil Colruyt Group ervoor zorgen dat de afstand tussen consument en producent kleiner wordt....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Thuisverbruik van vlees en gevogelte steeg licht in 2023

Vleesvee Het thuisverbruik van vers en bevroren vlees en gevogelte steeg in 2023 met 1% tot 27,7 kg per capita (per hoofd). Met dit volume haalt vlees en gevogelte een aandeel van 83% versus 13% voor vis, week- en schaaldieren en 4% voor eiwitrijke peulvruchten en plantaardige alternatieven voor vlees en vis.
Meer artikelen bekijken