Startpagina Vleesvee

Neem deel aan de DGZ Bioveiligheid Award

Met de DGZ Bioveiligheid Award wil DGZ de rundveehouders (melkvee-, vleesvee- en vleeskalverhouders) aanmoedigen die inspanningen - grote of kleine - leveren op het vlak van bioveiligheid. En ook belonen, want er valt een prijs tot 3.750 euro te winnen. Is bioveiligheid ook belangrijk op uw bedrijf en wilt u kans maken op 3.750 euro? Schrijf u dan zeker in!

Onmisbaar onderdeel

Het begrip bioveiligheid staat voor alle voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen op het vlak van dierziektepreventie. Bioveilig werken is een onmisbaar onderdeel als u streeft naar een economisch rendabel bedrijf met gezonde dieren en een minimum aan geneesmiddelengebruik. Bent u benieuwd welke maatregelen u allemaal kan nemen? Lees dan zeker de bioveiligheidstips die we vanaf nu op geregelde tijdstippen zullen geven.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Veehouderij Stabroek: "Wij voelen ons geviseerd door het FAVV"

Vleesvee Voor de eerste keer getuigen de veehouders in Stabroek die sinds november moeilijkheden hebben met het verkopen van hun runderen. Het voedselagentschap legde hun veehouderij strenge beperkingen op, nadat het een te hoge concentratie PFOS aantrof in het vlees. “Plots stonden er 2 inspecteurs van het voedselagentschap voor onze deur met slecht nieuws dat insloeg als een bom.”
Meer artikelen bekijken