Startpagina Agribex

Werkgroep Xebirga moet voor frisse wind zorgen binnen Agribex

Kort voor aanvang van Agribex 2017 hadden we een gesprek met Stefaan Forret, beursvoorzitter van Agribex. We namen de actualiteit in de sector en de wijzigingen rond de landbouwbeurs door. Forret denkt dat de beurs dit jaar meer veehouders en buitenlandse bezoekers kan aantrekken.

Dag Stefaan, voor diegene die u niet kennen, kunt u zich even voorstellen?

“Sinds ik ben afgestudeerd, 23 jaar geleden, zit ik in de landbouwmachines. De laatste vier jaar ben ik aan de slag als gedelegeerd bestuurder van Manitou Benelux. Ik verzorg hier de algemene leiding van de distributie van onze machines in de drie Benelux-landen. Zelf ben ik ook landbouwerszoon en heb ik het ‘...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Agribex

Consument geeft landbouwer 7,3/10

Agribex De Vlaming kent de landbouwer een score van 7,3 op 10 toe. De landbouw in het algemeen krijgt 7,1 op 10. Dat stelde professor Gino Verleye van de Universiteit Gent vast in het imago-onderzoek dat het Vlaams Infocentrum Land- en Tuinbouw (Vilt vzw) om de vijf jaar bestelt. In 2012 kreeg de landbouw nog licht hogere scores. Proactief communiceren moet voor de landbouw het devies zijn, aldus Verleye.
Meer artikelen bekijken