Startpagina Vleesvee

Premie voor het produceren van vleeskalveren

Het Departement Landbouw en Visserij wil de landbouwers informeren over een aantal belangrijke data en voorwaarden die verband houden met de premie voor het produceren van vleeskalveren.

Elke actieve landbouwer die op 1 januari 2018 over een door het FAVV erkende vleeskalverhouderij beschikt, kan instappen in de premieregeling. De landbouwer moet hiervoor jaarlijks een deelnameverklaring indienen.

Landbouwers die in aanmerking komen voor de premie, worden met een brief op de hoogte gebracht. Landbouwers die deze brief niet ontvangen en van mening zijn dat ze toch in aanmerking komen, moet en zelf contact opnemen met de buitendienst van het Departement Landbouw en Visserij.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Thuisverbruik van vlees en gevogelte steeg licht in 2023

Vleesvee Het thuisverbruik van vers en bevroren vlees en gevogelte steeg in 2023 met 1% tot 27,7 kg per capita (per hoofd). Met dit volume haalt vlees en gevogelte een aandeel van 83% versus 13% voor vis, week- en schaaldieren en 4% voor eiwitrijke peulvruchten en plantaardige alternatieven voor vlees en vis.
Meer artikelen bekijken