Startpagina Pluimvee

Mariëlle Schalk (’t Kakelhof) : ‘Beleving staat centraal in alles wat je doet’

In Meer, pal op de grens met Nederland, baat Mariëlle Schalk met haar familie en enkele medewerkers leghennenbedrijf ‘t Kakelhof uit. Mariëlle is veel meer dan een doorsnee ‘kippenboerin’. Gestuwd door grote passie en sterke ondernemerszin draagt ze een missie uit en is ze ambassadeur van een positievere en duurzamere landbouw. Dat gedachtegoed rolt ze graag ook op sociale media uit. “We botsen echter op de limieten van ons verdienmodel.”

Of het nu Salim Segers, Corry Konings of Will Tura is: door de boxen van de stallen met leghennen op ‘t Kakelhof in Meer (Hoogstraten) knalt overwegend Nederlandstalige schlagermuziek van Radio Valencia uit de boxen. Het is misschien maar een detail, maar op ‘t Kakelhof is alles in de bedrijfsvoering belangrijk, ook de liefde voor muziek.

Beleving en verbinding

“Beleving staat centraal in alles wat je doet. Want elke...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Pluimvee

Ophokplicht pluimvee vervalt in heel Nederland

Pluimvee De ophokplicht voor pluimvee geldt niet meer in het vakantiepark Limburgse Peel en in de regio Gelderse Vallei, zo heeft de Nederlandse minister van Landbouw Piet Adema woensdag 24 april bekendgemaakt. Daarmee is de plicht in heel Nederland vervallen.
Meer artikelen bekijken