Startpagina Actueel

Agribex in Brussel van start

Landbouwbeurs Agribex op de Heizel in Brussel, de belangrijkste indoorbeurs voor de sector in de Benelux, heeft deze morgen de deuren geopend voor professionelen. Het grote publiek kan er vanaf woensdag tot zondag terecht.

De 71ste editie van Agribex zet vooral in op innovatie, als antwoord op de vele uitdagingen zoals klimaatverandering of voedselveiligheid. Er is ook aandacht voor de vrouw in de sector, met een speciale 'Ladies Day' op donderdag. Alle paleizen van Brussels Expo, met uitzondering van Paleis 12, zijn gevuld voor deze beurs, goed voor bjna 60.000 vierkante meter aan expositieruimte.

Alleen het Autosalon en Batibouw zijn nog groter. Er zijn meer dan 300 standhouders. De beurs werd dinsdag geopend in aanwezigheid van federaal minister van Landbouw Denis...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken