Startpagina Werktuigendagen

Werktuigendagen zit in ons DNA

21 en 22 september is het weer zover: tijd voor de Werktuigendagen, beter bekend als een vakbeurs puur voor de landbouwmechanisatie. Ze zijn al aan hun 34e editie toe, maar toch zijn er weer verschillende nieuwe exposanten te spotten op de beurs.

Voorzitter Georges Van Keerberghen ziet de editie van 2019 al duidelijk zitten. Het is de 34e editie, en de 13e keer dat het evenement doorgaat in Oudenaarde. En weer wordt de land- en tuinbouw in de bloemetjes gezet. Met reden, volgens de voorzitter: “De land- en tuinbouw staan onder druk. We kennen heel wat uitdagingen. Dat komt ook deels omdat burgers en beleidsmakers de landbouw niet meer kennen. En dat terwijl de landbouw wel in ons DNA zit: het is een deel van ons, dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven.”...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Werktuigendagen

Vijf brede weersverzekeringen erkend

Actueel Vanaf 2020 bieden vijf verzekeringsmaatschappijen in Vlaanderen een erkende brede weersverzekering aan. Dat maakte het Departement Landbouw en Visserij bekend tijdens de Werktuigendagen die dit weekend plaatsvinden in Oudenaarde. In 2020, 2021 en 2022 wordt 65% van de jaarlijkse verzekeringspremie gesubsidieerd.
Meer artikelen bekijken