Startpagina Interpom

De innovatieve loods bij Watté: Zo’n geavanceerde loods garandeert de kwaliteit van mijn aardappelen

Iedereen die aardappelen teelt, is het erover eens: de zorg op het veld is het halve werk. Eens van het veld gaan de knollen de loods in voor ettelijke maanden. Akkerbouwer Johan Watté koos voor een kwalitatief betere loods met de nieuwste technologische snufjes. Een loods met alles erop en eraan, klinkt het. “Enkel de frigokoeling ontbreekt nog.”

Z o’n geavanceerde loods staat er in Zwalm bij Johan Watté, naar eigen zeggen een akkerbouwer ‘in hart en nieren’. En dat is nog niet alles. Daarnaast heeft hij nog een bedrijf dat actief is in de verkoop van zaaizaden en loonsproeien. Alleszins, deze bezige bij runt een akkerbouwbedrijf, waarin zijn vader, maar ook zijn zoon meehelpt. Hij stond echter niet altijd in de boerenstiel. De nu 50-jarige man startte na zijn afstuderen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Interpom

Interpom 2022: topeditie met recordopkomst

Aardappelen De vakbeurs Interpom is eind vorige maand in een andere sfeer verlopen dan het jaar voordien. De editie 2022 gaat de geschiedenis in als een topeditie met een record bezoekersopkomst van maar liefst 20.254 geïnteresseerden over de 3 beursdagen heen.
Meer artikelen bekijken