Startpagina Groenten

Bij Heike en Peter Fehmel: Onze filosofie? Alles gebruiken, en niets weggooien”

Er is 350 ha nodig voor al de ambitie”s van de familie Fehmel. Vollegrondsgroenten zijn het belangrijkst, maar ook frambozen horen bij de business, waarbij bovendien niets verloren gaat. Heike maakte van haar hobby haar beroep en verwerkt ‘slecht’ fruit en groenten naar eigen maaksels.

Als er één bedrijf is dat opvalt, is het dat van Fehmel. Het is een heus familiebedrijf, met ondernemers die van wanten weten. Voor een degelijke rondleiding is een auto nodig. Aan het roer staan Peter Fehmel, die gespecialiseerd was in moestuinieren, en Heike Fehmel, die hoofdhuishoudster was op het platteland. Heike kwam van een boerderij met 9 ha druiven, 8 ha boomgaarden en 9 ha wei voor vee. Het koppel trouwde in 1981. Samen met hun ouders Ruth en Heinz Fehmel baatten Peter en Heike Fehmel de boerderij in Mutterstadt uit....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Groenten

Meer artikelen bekijken