Startpagina Werktuigendagen

De Werktuigendagen zetten Oudenaarde op de landbouwkaart

Wie aan de Werktuigendagen denkt, denkt aan Oudenaarde. En als men aan landbouw in Oudenaarde denkt, dan komt men uit bij Richard Eeckhaut (CD&V), de schepen van landbouw in Oudenaarde, naar aanleiding van de Werktuigendagen een boeiend man voor een interview.

Het is een hele mond vol, de functie van Richard Eeckhaut: hij is niet enkel schepen van landbouw, maar ook van milieu, ruimtelijke ordening, aankoopdienst, afvalstofbeheer en kerkfabrieken.

“Altijd politiek geïnteresseerd maar nooit gedacht in de politiek te gaan”, zo startte Richard Eeckhaut het interview. In de stad waar hij woont en werkte wilde men integraal natuurgebied maken. Hij verzette zich ertegen want hij woont in de vallei van de Maarkebeek. “Als...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Werktuigendagen

Vijf brede weersverzekeringen erkend

Actueel Vanaf 2020 bieden vijf verzekeringsmaatschappijen in Vlaanderen een erkende brede weersverzekering aan. Dat maakte het Departement Landbouw en Visserij bekend tijdens de Werktuigendagen die dit weekend plaatsvinden in Oudenaarde. In 2020, 2021 en 2022 wordt 65% van de jaarlijkse verzekeringspremie gesubsidieerd.
Meer artikelen bekijken