Startpagina Interpom 2022

De aankoop van een kiepwagen moet zorgvuldig en doordacht gebeuren

Bijna iedere boerderij beschikt over één of meerdere kiepwagens. Wanneer het tijd is om dit materiaal te vervangen, is de keuze soms complexer dan eerst gedacht. Dit wordt verklaard door het aantal criteria dat moet worden overwogen om de aanhangwagen te bekomen die het best past bij het gebruik dat we ervoor voor ogen hebben.

Iedere keuze die we maken bij de aanschaf van een kiepwagen moet doordacht zijn, vooral omdat de te maken investering snel kan oplopen, afhankelijk van de geselecteerde opties en de gewenste uitvoering. Het is ongetwijfeld tijdens oogstwerkzaamheden dat we de kiepwagens het meeste zien. Ze zijn er in allerlei groottes, in meerdere uitvoeringen, met 1, 2 of 3 wielassen, op de baan en in het veld. We geloven er trouwens in dat de transportactiviteit in de landbouwsector enkel verder toeneemt.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Interpom 2022

Interpom 2022: topeditie met recordopkomst

Aardappelen De vakbeurs Interpom is eind vorige maand in een andere sfeer verlopen dan het jaar voordien. De editie 2022 gaat de geschiedenis in als een topeditie met een record bezoekersopkomst van maar liefst 20.254 geïnteresseerden over de 3 beursdagen heen.
Meer artikelen bekijken