Startpagina Werktuigendagen

Gewassen keuren en machines bewonderen tijdens de Werktuigendagen

Het 120 ha grote terrein zal tijdens de tweedaagse Werktuigendagen in Oudenaarde weer bruisen van de activiteiten. Naast de geleide demonstraties zullen immers ook de standhouders hun beste rassen en machines tonen. We kregen een overzicht van Tom Destoop, coördinator Landbouw, die enkele hoogtepunten eruit pikte.

De voorbereidingen van de 35ste editie van de Werktuigendagen waren niet evident. “Deze editie zal ons nog lang bijblijven”, stelde Tom Destoop bij het begin van zijn overzicht. Om te kunnen demonstreren is er niet alleen voldoende areaal nodig, maar weliswaar zijn er ook oogstbare gewassen vereist. “We waren dan ook heel tevreden dat de zaadfirma’s in enorm moeilijke omstandigheden – door corona én het late seizoen – toch unaniem beslisten om hun variëteiten uit te zaaien....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Werktuigendagen

De voorlader: een sterk onderbelicht werktuig!

Mechanisatie Tijdens de Werktuigendagen organiseerde AgriBevents in samenwerking met PCLT en Hectares een geleide themademonstratie met voorladers op 12 tractormerken. Bij deze formule kon de bezoeker oordelen welk merk of type hem het best ligt. In de PCLT-tent voelden we in ieder geval veel interesse.
Meer artikelen bekijken