Startpagina Werktuigendagen

Organisatie en standhouders zijn klaar voor (corona)veilige Werktuigendagen

De Werktuigendagen – op 25 en 26 september in Oudenaarde – zijn zoals steeds een feest voor de machineliefhebbers. Het is immers geen statische beurs, maar een erg dynamische beurs met tal van demo’s. Veiligheid is dus een belangrijk aspect voor de organisatie.

Gunther De Mey, event manager, is verheugd dat de standhouders tijdens deze abnormale aanloop naar deze 35ste editie niet afhaakten. “De inschrijvingen kwamen weliswaar wat trager op gang, maar we zijn fier dat er eind augustus niet minder dan 187 firma’s zich hebben aangemeld (bij het afsluiten van de inschrijvingen stond de teller op 191 exposanten). Dat is zelfs iets meer dan op hetzelfde moment bij de voorgaande edities. In 2019 noteerden we 183 firma’s, in 2017 waren er 179 firma’s ingeschreven, in 2015 183 firma’s en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Werktuigendagen

De voorlader: een sterk onderbelicht werktuig!

Mechanisatie Tijdens de Werktuigendagen organiseerde AgriBevents in samenwerking met PCLT en Hectares een geleide themademonstratie met voorladers op 12 tractormerken. Bij deze formule kon de bezoeker oordelen welk merk of type hem het best ligt. In de PCLT-tent voelden we in ieder geval veel interesse.
Meer artikelen bekijken