Startpagina Economie

Colruyt roept Ardens varkenshaasje terug

Colruyt België, Colruyt Luxemburg en Collect&Go roepen hun Ardens varkenshaasjes van ± 500 en 600 gram terug, in overleg met het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen. Bij controles werd de aanwezigheid van salmonella vastgesteld. Het gaat om de producten die verkocht werden van 23 t.e.m. 26 januari, met houdbaarheidsdatum 10 en 16 februari.

De varkenshaasjes hebben artikelnummers 23448 en 27558, en lotnummers 182012, 182013, 182014 en 182015. Wie de producten kocht wordt gevraagd ze terug naar de winkel te brengen. Inmiddels werden ze in alle winkels uit de rekken gehaald. Mogelijke symptomen van een salmonellabesmetting zijn koorts, buikkrampen en diarree. Deze symptomen doen zich meestal voor binnen de 12 à 48 uur. Mensen die deze symptomen vertonen, wordt aangeraden een huisarts te raadplegen.

Belga...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Economie

Prijs van sojabonen is terug stijgend

Economie In Brazilië is intussen 60% van de sojabonen geoogst. Als de lagere productievoorspelling van het Conab er uitkomt en als de Chinezen terug meer importeren, dan lijkt er nog weinig ruimte voor prijsdaling.
Meer artikelen bekijken